ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε η αποστολή από το κατάστημά μας είναι άμεση, γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι σε διαθεσιμότητα. Για τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε εμείς ο χρόνος παραγωγής ποικίλλει ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας, τον τρόπο παραγωγής τους (π.χ. χειροποίητες κατασκευές ή ζωγραφιές στο χέρι) και το φόρτο εργασίας. Ένας μέσος όρος προετοιμασίας των παραγγελιών που βασίζονται σε δική μας παραγωγή είναι 1-2 εβδομάδες. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης το καθένα, η παραγγελία αποστέλλεται σύμφωνα με το μεγαλύτερο χρόνο που χρειάζεται να κατασκευαστεί κάποιο από τα προϊόντα. 

Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνατε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο της έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας των υλικών των προμηθευτών μας. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο δικτυακός τόπος paketovaptisi.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, EMS EXPRESS MAIL, UPS και με μεταφορικές εταιρίες οι οποίες διαθέτουν πλήρη και οργανωμένα δίκτυα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • Τα ελαφριά δέματα μικρού ογκομετρικού βάρους αποστέλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με την περιοχή αποστολής) από τη στιγμή της παραλαβής τους από το κατάστημά μας στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
  • Μεταφορικές εταιρείες οι οποίες διαθέτουν πλήρη και οργανωμένα δίκτυα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας. Η παράδοση των δεμάτων συνήθως γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους από το κατάστημά μας και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Με παραλαβή των εμπορευμάτων από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η διαλογή τρόπου αποστολής των δεμάτων στην Κύπρο και το εξωτερικό γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη, με γνώμονα την πιο συμφέρουσα και αμεσότερη επιλογή. Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν ισχύει για τις αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

  • Γρήγορη επίδοση κατ’ οίκον (2-5 εργάσιμες ημέρες) μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών.

Αν επιθυμείτε κάποιο άλλο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας πέρα από τους προτεινόμενους καλέστε μας για να μας ενημερώσετε.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το paketovaptisi.gr έχει προβεί σε έρευνα αγοράς και έχει επιλέξει τους ασφαλέστερους, οικονομικότερους και συντομότερους τρόπους αποστολής των δεμάτων. Έτσι, σας παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας για αγορές άνω των 49€ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανεξάρτητα από την ποσότητα,  το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Για τις αγορές προϊόντων κάτω των 49€ το κόστος μεταφορικών είναι 2€ ανά αποστολή. Εφόσον επιθυμείτε η αποστολή των δεμάτων να γίνει με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 3€.

ΚΥΠΡΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τις αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό προηγείται συνομιλία με τον πελάτη, αφού εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για την οικονομικότερη και αμεσότερη αποστολή. 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.