ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Επιστροφές δε γίνονται σε φαγώσιμα είδη όπως κουφέτα, ζαχαρώδη, γλυκά, σε μπομπονιέρες και σε personalised προιόντα και γενικά ότι θεωρείται ειδική παραγγελία (έχει δηλαδή διαμορφωθεί ειδικά και μόνο για κάποιον συγκεκριμένο πελάτη).

Το paketovaptisi.gr δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην παραγωγή και διαλογή των υλικών που χρησιμοποιεί για τις κατασκευές του. Πριν την αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος και αποσύρονται τα ελαττωματικά προϊόντα. Αν παρ’ όλες τις παραπάνω διαδικασίες παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, το οποίο πιθανόν να προήλθε από κάποιο ανθρώπινο λάθος, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία η οποία υποχρεούται σε αυτή την περίπτωση να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν ή αν επιθυμείτε την επιστροφή της χρηματικής του αξίας, εφόσον πρώτα γίνει η επιστροφή του προϊόντος από εσάς χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Θα παρακαλούσαμε κατά τη στιγμή της παράδοσης να ελέγχετε προσεκτικά αν τα προϊόντα είναι σε καλή κατάσταση (π.χ. σπασμένο, λάθος προϊόντα, κλπ). Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία και το προϊόν τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του paketovaptisi.gr ώστε να συνεννοηθείτε για τον τρόπο που επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 2310-240435 και 6948458575 είτε μέσω e-mail στο paketovaptisi@gmail.com.