ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PAKETOVAPTISI

Η παράδοση υπάρχει από το 1975, όταν μια μικρή τότε βιοτεχνία παιδικών ειδών και βαπτιστικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φράγκων, τροφοδοτούσε με τα προϊόντα της τα λιγοστά μαγαζιά του είδους που υπήρχαν.

Σήμερα, που η τεχνολογία και η τεχνογνωσία συνεχώς εξελίσσονται, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη προσαρμογής του κλασικού επιχειρηματικού μοντέλου στην νέα ηλεκτρονική πραγματικότητα. Με γνώμονα, λοιπόν, την επανάσταση στην πληροφορική και με κληρονομιά την παράδοση του χθες δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει σαν σκοπό να προσφέρει χειροποίητα, ποιοτικά, ελληνικής κατασκευής προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς.

Προσωπικά, ως μητέρα τριών παιδιών, γνωρίζω καλά ότι εμείς οι γονείς και όλοι όσοι αγαπούν τα παιδιά θέλουμε και ονειρευόμαστε για εκείνα τα καλύτερα. Η μέρα της βάπτισής τους είναι η σημαντικότερη και η ομορφότερη στιγμή στη ζωή τόσο των ίδιων όσο και εμάς των γονιών.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι εμπιστευτούν τη βάπτιση του παιδιού τους στους ανθρώπους του paketovaptisi θα μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτός είναι για εμάς, άλλωστε, ο κυριότερος και πρωταρχικός στόχος και γι’ αυτόν δουλεύουμε καθημερινά!

 

Με εκτίμηση,

Έλλη Αθανασιάδου