Αποστολή και Παράδοση

  1. Χρόνος Παράδοσης

Για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε η αποστολή από τα γραφεία μας είναι άμεση, γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι σε διαθεσιμότητα. Για τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε εμείς ο χρόνος παραγωγής ποικίλλει ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας, τον τρόπο παραγωγής τους (π.χ. χειροποίητες κατασκευές ή ζωγραφιές στο χέρι) και το φόρτο εργασίας. Ένας μέσος όρος προετοιμασίας των παραγγελιών που βασίζονται σε δική μας παραγωγή είναι 2 εβδομάδες. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης το καθένα, η παραγγελία αποστέλλεται σύμφωνα με το μεγαλύτερο χρόνο που χρειάζεται να κατασκευαστεί κάποιο από τα προϊόντα. 

Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνατε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο της έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας των υλικών των προμηθευτών μας. 

 

  1. Τρόποι Αποστολής

Ο δικτυακός τόπος paketovaptisi.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, EMS EXPRESS MAIL, DHL Express και SKYNET και με μεταφορικές εταιρίες οι οποίες διαθέτουν πλήρη και οργανωμένα δίκτυα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • ΕΛΤΑ COURIER. Τα ελαφριά δέματα μικρού ογκομετρικού βάρους αποστέλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με την περιοχή αποστολής) από τη στιγμή της παραλαβής τους από το κατάστημά μας στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
  • Μεταφορικές εταιρίες οι οποίες διαθέτουν πλήρη και οργανωμένα δίκτυα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας. Η παράδοση των δεμάτων συνήθως γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους από το κατάστημά μας και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Με παραλαβή των εμπορευμάτων από τα γραφεία μας.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η διαλογή τρόπου αποστολής των δεμάτων στην Κύπρο και το εξωτερικό γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη, με γνώμονα την πιο συμφέρουσα και αμεσότερη επιλογή.

  • EMS EXPRESS MAIL, DHL Express & SKYNET. Γρήγορη επίδοση κατ’ οίκον (1-4 εργάσιμες ημέρες) μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών.

 

  1. Κόστος Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Το paketovaptisi.gr έχει προβεί σε έρευνα αγοράς και έχει επιλέξει τους ασφαλέστερους, οικονομικότερους και συντομότερους τρόπους αποστολής των δεμάτων. Έτσι, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανεξάρτητα από την ποσότητα,  το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Εφόσον επιθυμείτε η αποστολή των δεμάτων να γίνει με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 3 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα έπειτα από την ειδοποίηση, πραγματοποιείται και δεύτερη ειδοποίηση και αν πάλι δεν το παραλάβετε γυρίζει πίσω στα γραφεία μας. Το paketovaptisi.gr προς αποφυγή παρεξηγήσεων προτείνει στην περίπτωση που παραλάβετε τα δέματα σας από εταιρεία ταχυμεταφορών, να τα ανοίγετε ενώπιο του ταχυμεταφορέα για να επιβεβαιωθεί ότι τα προϊόντα είναι όλα ακέραια και σωστά παραδιδόμενα (ποιοτικά και ποσοτικά). Εαν επιθυμείτε κάποιο άλλο τρόπο αποστολής των προϊόντων σας καλέστε μας για να μας ενημερώσετε.

ΚΥΠΡΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τις αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό προηγείται συνομιλία με τον πελάτη, αφού εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για την οικονομικότερη και αμεσότερη αποστολή. 

 

  1. Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ Για επιστροφές από την Κύπρο και από το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή (Επιπλέον έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και αφού υπάρξει προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).